Verrassingsmiddag

Iemand is al jaren mantelzorger, zijn grootste hobby is klassieke auto’s. Een ernstig ziek kind heeft echt eens iets leuks nodig en is dol op auto’s. Een terminale patiënt heeft altijd al eens in een klassieke auto willen rijden.

Vanaf heden is dit mogelijk! Mensen, zoals hierboven beschreven, willen wij een leuke, kosteloze middag aanbieden door samen met een van onze chauffeurs te gaan touren met een Jaguar 420 Saloon of een Bently T1. Voor bijvoorbeeld een langdurig ziek kind of terminale patiënt kunnen we ook onze Chevrolet Camaro inzetten.

De middag

De middag bestaat uit een tour over onze prachtige Veluwe, waarbij we door prachtige gebieden en kleine dorpjes rijden. Veel plekjes waar men wellicht nog nooit geweest is. Tijdens de tocht stoppen we voor een kopje koffie (thee of limonade) met gebak. We sluiten de middag af door ergens een pannenkoekje te gaan eten.

In aanmerking komen

Twaalf keer per jaar, iedere maand één keer, biedt Classic Cars Barneveld een middag aan. Hier kunt u mensen voordragen, met daarbij natuurlijk een motivatie waarom juist deze persoon of dit gezin absoluut een verrassingsmiddag verdient. Natuurlijk moet het een verrassing blijven. Om in aanmerking te komen moet men voorgedragen worden, jezelf aanmelden is helaas niet mogelijk. Wij behouden het recht om uit de inzendingen degene te kiezen die de middag aangeboden krijgt.

Aantal personen

Wanneer je een verrassingsmiddag aanvraagt kunnen er, naast de persoon die verrast wordt en onze eigen chauffeur, nog 3 mensen mee in de Jaguar en de Bently. Bij de Chevrolet Camaro kunnen er geen extra personen mee.

Sponsoring

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een verrassingsmiddag te sponsoren, tegen het gereduceerde tarief van € 250,00. Sponsoring kan door vrienden en familie, maar ook door bedrijven. Wilt u iemand op een bijzondere manier in het zonnetje zetten, iemand zoals hierboven beschreven? Dit is een mooie gelegenheid! Bij sponsoring bepaalt u wie er verrast moet worden en waarom. U sponsort de kosten die we moeten maken voor eten, drinken, brandstof en een kleine vergoeding voor de kosten van de auto. De kosten voor de chauffeur zijn voor onze rekening. Om een middag aan te vragen vult u dit formulier in.