Bert Stap

Directeur - eigenaar

Ik ben al jaren liefhebber van klassieke auto’s. 10 jaar geleden werd de eerste auto gekocht, een MGB cabrio die naar een paar jaar ingeruild werd voor een Mercedes 350SL Cabrio. Een klassieker waarvan mijn vrouw en ik nog steeds mogen genieten als het mooi weer is.

Daarnaast is sleutelen aan de auto’s gelukkig een echte hobby van mij. Ik vind het belangrijk dat de auto’s er goed bij staan. In de loop van de jaren is de verzameling uitgebreid met uiteenlopende auto’s. Waarbij ik qua techniek een voorkeur heb voor Engelse en Duitse auto’s. Maargoed, dat is in de verzameling duidelijk te zien. In 2019 kreeg ik het idee om de auto’s in het voorjaar van 2020 te gaan verhuren voor trouwerijen en voor dagjes genieten van een klassieker. Door het Corona-virus moesten de plannen even in de koelkast gezet worden. Gelukkig konden we begin juli 2020 uiteindelijk starten.

Ik hoop dat veel andere mensen van onze auto’s zullen mogen genieten en er een mooie dag mee hebben.

Erica Luigjes

Officemanager

“Wat voor een auto rijd jij?” “Oh, een grijze, met vier deuren”. Zoveel verstand heb ik ongeveer van auto’s. Ik weet echter prima wat ik mooi of lelijk vind. En als ik onze auto’s zou moeten rangschikken dan steekt de Camaro er met kop en schouders bovenuit! Het is bijna jammer dat ik al getrouwd ben.

Ik regel jullie aanmelding en reservering van A tot Z. Administratief gezien dan. Wellicht krijg je mij dus aan de telefoon, je mailt waarschijnlijk met mij en de factuur ontvang je naar zeer grote waarschijnlijkheid ook van mij.

Geniet van jullie dag (en onze auto)!