Informatie

Op deze pagina geven we informatie die van toepassing is op alle auto’s. Op de pagina’s van de verschillende auto’s vind je auto-specifieke informatie.

Sommige klassiekers zijn alleen met chauffeur te huren, andere mogen zelf gereden worden. Voorwaarde is echter wel dat je ouder bent dan 24 jaar en minimaal 1 jaar rijervaring hebt. De auto moet afgehaald worden door degene die de auto gaat rijden. Je toont dan je geldige rijbewijs. We geven altijd een korte instructie over de bijzonderheden van de oldtimer. Het werkt natuurlijk allemaal net even anders, dan bij de auto’s van tegenwoordig. Tevens is bij elke klassieker die men zelf mag rijden een goede instructiekaart aanwezig. Gedurende de dag zijn wij ook altijd bereikbaar voor eventuele vragen.

Reserveren kan via onze huurkalender. De bijbehorende kalender staat op de pagina van de auto die u wilt huren. Als u reserveert via onze huurkalender, dan krijgt u zo snel mogelijk een reactie van ons. De reservering is pas definitief als wij de reservering hebben geaccepteerd en de huurkosten betaald zijn. Voor de auto’s die zelf gereden mogen worden geldt dat een dag duurt van 8.00 – 17.30 uur. Het is ook mogelijk om de auto een dag eerder op te halen en/of een dag later terug te brengen (indien de auto niet al verhuurd is). Hiervoor brengen wij €65,- in rekening.

Ook is het mogelijk om de auto’s, die men zelf mag rijden, te huren voor een heel weekend. Ophalen kan op vrijdag vanaf 17.00 uur, op maandag moet de auto voor 10.00 uur weer worden ingeleverd. Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Alle huurprijzen zijn inclusief BTW en op alle overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.